Kit SunLight SPF 50+ Kids

KIT SUNLIGHT SPF50+ pentru copii

Brandul Ivatherm in anul 2005, dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, a fost infiintata Ivatherm prima companie romaneasca de dermatocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei.

Produsele dermatocosmetice Ivatherm sunt formule originale, pe baza de ingredienti active din surse foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii. Toate produsele sunt testate pentru a nu produce alergii sau cosuri (hipoalegenice, noncomedogene) si testate dermatologic.

Apa termala Ivatherm calmeaza si cicatrizeaza pielea sensibila. Este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) cu proprietati cicatrizante, antiinflamatorii, antiiritante si calmante.

Brandul Ivatherm are o gama larga de produse dermatocosmetice pe baza de apa termala de Herculane printre care si produsele solare pentru copii si adulti.

Vara aceasta te poti bucura de pachetul Kit SunLight SPF 50+ pentru copii la pretul special de 115 lei. Kit-ul contine urmatoarele produse:

  • SunLight Kids Lapte SPF 50+, 200 ml;
  • SunLight Lapte reparator dupa plaja, 200 ml;
  • Apa termala Herculane spray, 100 ml.

Nu rata oferta pachetului la pretul special de 115 lei pana la data de 30.06.2017. Alege ca pielea sensibila a copilului tau sa fie protejata si rasfatata intregul sezon.

-262Zile -6Ore -10Minute -8Secunde

Grabeste-te, promotia expira in curand!

Vezi promotia

 

Ai beneficiat de această promoție? Spune-ne părerea ta: