Recomandare configurație PC

Recomandare Componente PC Sub 1000 RON #1

Salutare oameni buni. Dorim să vă aducem la cunoștință cele mai bune promoții pentru dumneavoastră, în cel mai scurt timp posibil. Și facem lucrul acesta din dorința de a ajuta oamenii să cumpere inteligent. Promovăm cumpărăturile online făcute cu cap și fără a arunca banii pe fereastră. De aceea vă anunțăm cu mare drag că în fiecare săptămână vom posta un articol recomandare cu o configurație pentru un nou calculator sub 1000 RON.

În acest preț nu sunt incluse mouse-ul și tastatura, boxele și monitorul. Astfel, pentru prima ediție a unui calculator sub 1000 de lei, iată ce v-am pregătit pentru dumneavoastră:

  1. Carcasa
  2. Placa de baza
  3. Procesorul
  4. Memoria RAM
  5. Placa Video
  6. Harddisk-ul

Total de plată: 959,94 RON.

Carcasa vine la pachet cu o sursă de 450 W. Procesorul vine la pachet cu cooler. Asamblarea componentelor ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. Această configurație nu are inclus sistemul de operare. Această configurație merge perfect atât pentru office cât și pentru navigarea pe internet, filme, muzică dar și gaming.

Dacă consideri această recomandare utilă, te rugăm să o distribui pe peretele tău. De asemenea îți recomandăm să te abonezi la newsletter-ul nostru unde vei fi ținut la curent cu toate promoțiile apărute.

Ai beneficiat de această promoție? Spune-ne părerea ta: