Tableta Samsung Tab S2 VE

Tableta Samsung Tab S2 VE

E momentul sa va bucurati de o flexibilitate mai mare ca oricand cu Tableta Samsung Tab S2 VE. Luati cu dumneavoastra eBookurile, fotografiile, videoclipurile si fisierele de lucru, oriunde ati merge. Acest dispozitiv este remarcabil de suplu si de usor.

Raportul de aspect 4:3 al dispozitivului Galaxy Tab S2 VE este optimizat pentru citirea de reviste si utilizarea pe web. Camera de 8 MP a modelului Galaxy Tab S2 VE si obiectivul cu apertura de f/1.9 va permit sa creati fotografii si videoclipuri mai clare si mai luminoase, chiar si atunci cand este putina lumina.

Obtineti o securitate sporita cu ajutorul functionalitatii convenabile si precise de scanare a amprentelor digitale. Activati blocarea prin amprenta apasand butonul de pornire. Utilizati verificarea amprentelor pentru a restrictiona sau a permite accesul la browserul web, la modul de blocare a ecranului si la contul Samsung.

E-Mag.ro ofera 32% reducere la Tableta Samsung Tab S2 VE, pretul fiind 1199.00 lei redus de la 1779.99 lei. Oferta valabila pana la data de 19.06.2017.

-245Zile -19Ore -49Minute -29Secunde

Grabeste-te, promotia expira in curand!

Vezi promotia

Ai beneficiat de această promoție? Spune-ne părerea ta: