Imunitate, energie şi vitalitate

Până pe 30.04.2016 pe Apiland găseşti Tonic regal care întărește sistemul imunitar
stimulează activitatea cerebrală, elimină insomnia și oboseala şi Tonicul Apicultorului cu aceleaşi proprietăţi, cu reducere de 20%.

Lăptișorul de matcă pur este renumit pentru intărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii. Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substantă activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi. Conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizați de organism. Este sursa naturală, numărul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.

Polenul este bogat în fibre, vitaminele A si K, vitamina C. Acționează benefic asupra stomacului, ficatului, bilei și a colonului, normalizand tranzitul intern; îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria.

Propolisul purificat este bogat în flavonoide și polifenoli, cu puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene. Propolisul stimulează formarea de anticorpi, intărind astfel sistemul imunitar.

 

 

Cumpără

Ai beneficiat de această promoție? Spune-ne părerea ta: