Promotie Inele Magnetice pentru slabit Dr Gem

Inele Magnetice pentru Slăbit Dr Gem (set de 2)

Ai cateva kg in plus? Inele Magnetice pentru Slabit Dr Gem vin acum in ajutorul dumneavoastra. Acum mai usor ca niciodata, slabiti rapid si sigur datorita revolutionalelor inele magnetice. Multumita efectului magnetilor lor, permit reducerea grasimii corporale, deoarece stimuleaza punctele de acupunctura. Acupunctura se considera a fi un  sistem antic de vindecare dezvoltat de-a lungul a sute de ani ca parte a medicinii traditionale din China. Aceasta tehnica stimuleaza fluxul energetic al corpului in scopul de a garanta o buna functionare a metabolismului – functie a corpului ce joaca un rol important in procesul de slabire.

Inele Magnetice pentru slabit Dr Gem (set de 2) trebuie doar sa le puneti pe degetele mari de la picioare (cu magnetii in jos). In timpul mersului actioneaza asupra punctelor esentiale, reducand anxietatea si necesitatea de a manca in exces. Sunt fabricate din silicon flexibil, sunt comode, usoare si discrete. Dimensiuni aproximativ (latime x diametru): 1 x 2.5 cm (fara tensionare).

Profita acum de oferta speciala de 65% reducere doar pana la data de 24.06.2017. Pretul este redus de la 107 lei la 37 lei.

-268Zile -5Ore -46Minute -35Secunde

Grabeste-te, promotia expira in curand!

Vezi promotia

 

 

Ai beneficiat de această promoție? Spune-ne părerea ta: